9-Me-BC-ervaring: 7 feiten over die u moet weten (2024)

Wat is 9-ME-BC?

9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline), ook bekend als 9-MBC, is een nieuwe nootropische verbinding uit de β-carboline-groep. De β-carbolines komen uit de heterogene carbolinefamilie. Dit betekent dat ze zowel endogeen in het menselijk lichaam als exogeen worden geproduceerd in bepaald fruit, gekookt vlees, tabaksrook en koffie.

De β-carbolines (BC's) worden geïdentificeerd als neurotoxisch, maar onlangs werd ontdekt dat 9-Me-Bc gunstig is. 9-Me-BC is een dopaminerge neuroprotector die ook de cognitieve functie verbetert.

9-Me-BC-poeder en 9-Me-BC-capsule aanvullen vorm is een uitstekende nootropic. In tegenstelling tot andere noötropica waarvan de voordelen na een paar uur vervagen, biedt 9-Me-BC langdurige en langdurige effecten.

Phco*ker is een professionele fabrikant die 9-me-bc-poeder produceert
Stuur snel een aanvraag:Contacten ons

9-ME-BC-poeder - Hoe werkt het?

9-Me-BC is een zeer goed afgeronde nootropic die verschillende werkingsmechanismen vertoont. De verschillende werkingsmechanismen van 9-Me-BC maken het mogelijk om zeer effectief te zijn in zijn werking.

Hieronder staan ​​de werkingsmechanismen van 9-Me-BC;

  1. Het verhoogt het dopaminegehalte in de hersenen door de afbraak van dopamine te voorkomen, in tegenstelling tot andere stimulerende middelen zoals cafeïne die dopamine vermindert als gevolg van overmatige afgifte en gebruik.
  2. 9-Me-BC stimuleert dopamine-activiteit, differentieert en beschermt de neuronen, dendrieten en synapsen in de hersenen. Dit is waarom het het leren kan verbeteren, geheugen en cognitieve functie
  3. Het beïnvloedt het tyrosinehydroxylase (TH) en zijn transcriptie-elementen terwijl het in wisselwerking staat met de tyrosinekinasen. De tyrosinekinasen spelen een rol bij het omzetten van L-tyrosine in L-Dopa, verantwoordelijk voor de synthese van dopamine.
  4. 9-Me-BC remt de monoamineoxidase A en B (MAOA en MAOB) en voorkomt zo de productie van neurotoxische verbindingen zoals DOPAC door dopaminemetabolisering. Deze stoffen veroorzaken de dood van de dopaminerge neuronen.
  5. 9-Me-BC verbetert de mitochondriale ademhalingsketen. Het bereikt dit door de NADH-dehydrogenase, die wordt gebruikt in het elektronenoverdrachtproces voor energieopwekking, te verhogen of te beschermen.
  6. 9-Me-BC kan ook neurotrofe factoren verhogen, zoals zenuwgroeifactor (NGF), SHH (Sonic Hedgehog Signaling Molecule), van de hersenen afgeleide neurotrofe factor (BDNF) die de cognitieve functie, focus en motivatie verbetert.
  7. Het stimuleert de neuronale activiteit en bevordert tegelijkertijd de groei van nieuwe neuronen. Dit verbetert het geheugen en het leren en de algemene cognitieve functie.
  8. Ontstekingsremmende eigenschappen. 9-me-BC bestrijdt toevallig chronische ontstekingen in de hersenen door inflammatoire cytokines te verminderen, waarvan bekend is dat ze microgliale accumulatie veroorzaken die op hun beurt de cognitieve functie verstoren.

9-ME-BC voordelen - Hoe 9-ME-BC poeder (nootropische) kan jou helpen?

9-Me-BC aanvullen beschikken over een breed scala aan gezondheidsvoordelen. De verschillende voordelen van 9-Me-BC zijn het resultaat van de verschillende werkwijzen die het vertoont.

Hieronder staan ​​de voordelen van 9-Me-BC;

i.Kan leren, geheugen en cognitie verbeteren

9-Me-BC stimuleert de activiteit van neuronen en stimuleert de groei van nieuwe neuroncellen. Dit is erg belangrijk bij het verbeteren van leren, geheugen en algemene cognitieve functie.

9-Me-BC ook ATP verhogenenergieproductie door verbetering van de mitochondriale ademhalingsketen. Vandaar meer energie die de motivatie en alertheid verhoogt.

In een onderzoek bij ratten bleek 9-Me-BC-supplement dat gedurende 10 dagen werd gegeven het leren te verbeteren. De studie meldde dat dit te wijten was aan verhoogde dopamine-niveaus en aan het bevorderen van de groei van synapsen en dendrieten.

9-Me-BC-ervaring: 7 feiten over die u moet weten (2)

ii.Helpt ontstekingen te bestrijden

Ontsteking is een natuurlijk mechanisme waarmee het lichaam vecht tegen infectie of verwondingen. Chronische ontstekingen kunnen echter schadelijk zijn voor het lichaam en zijn in verband gebracht met vele ziekten zoals diabetes en kanker.

Het wordt daarom noodzakelijk om deze ontsteking te beteugelen voordat deze schadelijk wordt in uw lichaam. Gelukkig kan 9-Me-BC-poeder chronische ontstekingen helpen voorkomen. Het bestrijdt ontstekingen door inflammatoire cytokines te verminderen.

iii.Kan het libido verbeteren

De nootropische verbinding 9-Me-BC is zeer dopaminerge. Van dopaminerge verbindingen is bekend dat ze het dopaminegehalte in de hersenen verhogen. Dit verhoogt op zijn beurt de dopamine-activiteit die nauw verband houdt met een verhoogd libido.

iv.Kan de prestaties van atleten verbeteren

Het vermogen van 9-Me-BC om de energieproductie en ook de stemming en motivatie te verhogen, maakt het een potentiële kandidaat voor het verbeteren van de prestaties van atleten.

Phco*ker is een professionele fabrikant die 9-me-bc-poeder produceert
Stuur snel een aanvraag:Contacten ons

9-Me-BC-ervaring: hoe 9-MBC gebruiken?

De aanbevolen dosering van 9-Me-BC is het dagelijks innemen van één 9-Me-BC-capsule. Een 9-Me-BC-capsule komt overeen met 15 mg van het 9-Me-BC-poeder.

Het is raadzaam om de 9-Me-BC-capsule 's ochtends in te nemen, omdat bekend is dat deze de alertheid, de stemming en de motivatie verhoogt, wat u zeker nodig zult hebben tijdens de dagelijkse activiteiten.

Is het veilig en legaal om 9-MBC te gebruiken? 9-me-bc risico's?

9-MBC wordt over het algemeen als een kluis beschouwd voedingssupplement. Uit een dierstudie bleek dat 9-Me-BC nootropic, toegediend gedurende 10 dagen, volkomen veilig was.

Er zijn echter geen gegevens beschikbaar over het gebruik van het 9-Me-BC-supplement voor langere tijd en ook over zeer schaarse klinische onderzoeken met betrekking tot deze 9-Me-BC-nootropic.

Het is daarom raadzaam om voorzichtig te zijn bij het nemen van deze nootropic door tussendoor pauzes te nemen om mogelijke 9-Me-BC-risico's te vermijden.

Het supplement 9-Me-BC is legaal in elk land ter wereld. Het wordt gecategoriseerd en verkocht als voedingssupplement en wordt daarom op dezelfde manier gereguleerd als voedingsmiddelen door de Food and Drug Administration.

Het is voor iedereen legaal om het 9-Me-BC-supplement te kopen en te gebruiken. Ondanks dat 9-Me-BC als wettelijk veilig wordt beschouwd, wordt aangeraden om eerst hun arts te raadplegen voordat u zich eraan overgeeft.

9-Me-BC bijwerkingen

Hoewel het 9-Me-BC-supplement over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er twee belangrijke mogelijke bijwerkingen van 9-Me-BC die u kunt ervaren;

Fotogevoeligheid - langdurige blootstelling aan zonlicht moet tijdens gebruik worden vermeden 9-Me-BC-supplement omdat dit kan leiden tot DNA-schade als gevolg van blootstelling aan UV-straling. Als u in de zon moet zijn, is een zonnebrandcrème nodig om de genoemde 9-Me-BC-bijwerkingen te voorkomen.

Dopamine-neurotoxiciteit kan ook optreden; Dit gebeurt echter wanneer u de aanbevolen dosering van 9-Me-BC overschrijdt. Daarom kan worden vermeden door de aanbevolen dosering van 9-Me-BC te nemen.

Andere 9-Me-BC-bijwerkingen die zijn gemeld door gebruikers die hun 9-Me-BC-ervaring deelden, zijn misselijkheid en hoofdpijn. Deze bijwerkingen zijn echter zeer zeldzaam en treden alleen op als men een overdosis van het 9-Me-BC-supplement neemt.

Wie kan er profiteren van 9-me-bc (nootropic)?

In principe kan iedereen de vruchten plukken van 9-Me-BC nootropic. Sommige groepen mensen kunnen echter meer profiteren van 9-Me-BC dan andere. Werknemers, studenten en atleten kunnen rijkelijk oogsten 9-Me-BC voordelen.

Omdat 9-Me-BC zeer goed afgerond en zeer dopaminerge is, is het een uitstekende aanvulling voor studenten die hun alertheid en motivatie om te leren willen vergroten, terwijl ze hun leervermogen en geheugen willen verbeteren om meer te onthouden.

Werken kan stresserend en uitputtend zijn, maar gelukkig biedt 9-Me-BC de motivatie en energie die uw efficiëntie op het werk een boost geven. Het stimuleert neuronen die je de hele tijd gefocust houden.

Gebruikers van 9-Me-BC-recensies zijn zeer positief en er zijn geen of beperkte bijwerkingen gemeld. Vandaar een goede aanvullen voor iedereen.

9-Me-BC-ervaring: 7 feiten over die u moet weten (4)

9-ME-BC poeder te koop - Waar 9-ME-BC kopen?

9-Me-BC te koop is direct online beschikbaar. Er moet echter voor een hoge mate van zuiverheid worden gezorgd, zodat u de verwachte resultaten behaalt. Overweeg 9-Me-BC-beoordeling van gebruikers om inzicht te krijgen in de beste 9-Me-BC-capsule of poedersupplementen.

Net als bij andere supplementen is het goed om rekening te houden met de 9-Me-BC-risico's die kunnen optreden en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Veel gebruikers van 9-Me-BC kopen het bij goedgekeurd nootropics leveranciersdie 9-Me-BC te koop aanbiedt met de zeer hoge kwaliteit.

Als u overweegt om 9-Me-BC te gebruiken, koop dan bij bedrijven die 9-Me-BC te koop aanbieden in grote hoeveelheden om te profiteren van gereduceerde prijzen.

Phco*ker is een professionele fabrikant die 9-me-bc-poeder produceert
Stuur snel een aanvraag:Contacten ons

Referenties
  1. Gille G., Gruss M., Schmitt A., Braun K., Enzensperger C., Fleck C. en Appenroth D. (2011) 9-Methyl-b-carboline verbetert het leren en geheugen bij ratten. Neurodegen. Dis. 8, 195.
  2. Gruss, M., Appenroth, D., Flubacher, A., Enzensperger, C., Bock, J., Fleck, C.,… Braun, K. (2012).9-Methyl-β-carboline-geïnduceerde cognitieve verbetering is geassocieerd met verhoogde hippocampale dopamine-niveaus en dendritische en synaptische proliferatie. Journal of Neurochemistry, 121 (6), 924-931.doi: 10.1111 / j.1471-4159.2012.07713. X.
  3. Hamann, J., Wernicke, C., Lehmann, J., Reichmann, H., Rommelspacher, H., & Gille, G. (2008).9-methyl-β-carboline reguleert het verschijnen van gedifferentieerde dopaminerge neuronen in de primaire mesencefale kweek. Neurochemistry International, 52 (4-5), 688-700.doi: 10.1016 / j.neuint.2007.08.018.
  4. Polanski W., Enzensperger C., Reichmann H. en Gille G. (2010) De uitzonderlijke eigenschappen van 9-methyl-beta-carboline: stimulatie, bescherming en regeneratie van dopaminerge neuronen in combinatie met ontstekingsremmende effecten. J. Neurochem. 113, 1659-1675.
  5. Wernicke, C., Hellmann, J., Ziêba, B., Kuter, K., Ossowska, K., Frenzel, M.,… Rommelspacher, H. (2010). 9-Methyl-b-carboline heeft herstellende effecten in een diermodel van de ziekte van Parkinson. Farmacologische rapporten, 19.
  6. RAW 9-METHYL-9H-BETA-CARBOLINE POEDER (2521-07-5)

Inhoud
9-Me-BC-ervaring: 7 feiten over die u moet weten (2024)

References

Top Articles
Pet Care / Veterinary Trucks for Sale
Grooming Trailer for sale| 59 ads for used Grooming Trailers
Katie Nickolaou Leaving
Www.craigslist Virginia
Paris 2024: Kellie Harrington has 'no more mountains' as double Olympic champion retires
Richard Sambade Obituary
Green Bay Press Gazette Obituary
The Wicked Lady | Rotten Tomatoes
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Superhot Unblocked Games
Hijab Hookup Trendy
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
Christina Khalil Forum
How Much Are Tb Tests At Cvs
Walmart stores in 6 states no longer provide single-use bags at checkout: Which states are next?
Puretalkusa.com/Amac
24 Hour Drive Thru Car Wash Near Me
Aris Rachevsky Harvard
Kountry Pumpkin 29
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Robert Deshawn Swonger Net Worth
Att.com/Myatt.
Yosemite Sam Hood Ornament
Wisconsin Volleyball Team Boobs Uncensored
3 2Nd Ave
Spiritual Meaning Of Snake Tattoo: Healing And Rebirth!
3569 Vineyard Ave NE, Grand Rapids, MI 49525 - MLS 24048144 - Coldwell Banker
Ascensionpress Com Login
How do you get noble pursuit?
Jesus Calling Feb 13
Astro Seek Asteroid Chart
Star News Mugshots
Boneyard Barbers
Jay Gould co*ck
Gideon Nicole Riddley Read Online Free
Kagtwt
Garrison Blacksmith's Bench
Montrose Colorado Sheriff's Department
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Cox Outage in Bentonville, Arkansas
Spn-523318
Fapello.clm
Gold Dipping Vat Terraria
A Comprehensive 360 Training Review (2021) — How Good Is It?
Kb Home The Overlook At Medio Creek
Rocket Lab hiring Integration & Test Engineer I/II in Long Beach, CA | LinkedIn
Centimeters to Feet conversion: cm to ft calculator
Ehc Workspace Login
705 Us 74 Bus Rockingham Nc
Yosemite Sam Hood Ornament
Craigslist Cars For Sale By Owner Memphis Tn
Helpers Needed At Once Bug Fables
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5796

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.